Translate

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η απάντηση του Δήμου Σιντικής σχετικά με την έξωση του π. Φώτιου Τζούρα

Μεγάλη είναι η ανησυχία για τη τύχη του πατρός Φωτίου Τζούρα και την οικογένειά του. Καθώς του ζητείται να αφήσει το σπίτι στο οποίο μένει μόνιμα μαζί με την οικογένειά του, κοινώς «τον πετάνε στο δρόμο». Ο λόγος είναι η παύση του μνημοσύνου στον τοπικό επίσκοπο. 
Διαβάστε το δελτίου τύπου από το γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του δήμου:

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της ενημερωτικής πύλης pentapostagma.gr, με τίτλο : «Πετάνε στο δρόμο τον ιερέα π. Φώτιο Τζούρα και τα 2 ανήλικα παιδιά του», ο δήμος Σιντικής ενημερώνει προς αποφυγή παρεξηγήσεων τα παρακάτω :
1ον) To οίκημα στο οποίο διαμένει ο ιερέας π. Φώτιος Τζούρας δεν είναι ιδιοκτησίας του δήμου Σιντικής.
2ον) Ο Δήμος Σιντικής και ο Δήμαρχος κ. Φώτης Δομουχτσίδης, δεν έχουν

Εμμονικά προκλητικός ή αδίστακτος προπαγανδιστής;

Φρίξον ήλιε με τον εμμονικά προκλητικό Μητροπολίτη Μιλήτου: 
Νέα αήθη επίθεση στην “αγία ανυπακοή” και λιβανιστήρι στους προϊσταμένους του στο Φανάρι


Εμμονικά προκλητικός ή αδίστακτος προπαγανδιστής; Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το νέο υμνολόγιο για την Σύνοδο της Κρήτης και τον Οικουμενικό Πατριάρχη του “Φαναριώτη” Μητροπολίτου Μιλήτου κ. Αποστόλου, Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας κατά την Απόδοσιν της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της Συνάξεως της Παναγίας Φανερωμένης;

"Δίωξη π.Νικολάου Μανώλη"

π.Νικόλαος Μανώλης: "Οι τέσσερις μήνες της μαρτυρικής Ακοινωνησίας μου". π.Χαράλαμπος Μανώλης: "Δεν σου επιτρέπω κ. Άνθιμε" . Το Σχόλιο μας για τους 4 μήνες από την Διακοπή Μνημόνευσης του π.Νικολάου Μανώλη.

Στις 19 Φεβρουαρίου 2017, ο π. Νικόλαος έκοψε το μνημόσυνο του μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, καταγγέλλοντας τον μητροπολίτη για την παράδοση της Θεσσαλονίκης, στην παναίρεση του Οικουμενισμού μέσω κυρίως της αποδοχής των αποφάσεων της ψευδοσυνόδου της Κρήτης.

π.Χαράλαμπος Μανώλης: "Δεν σου επιτρέπω κ. Άνθιμε" 
(πραγματικά αξίζει να το δείτε αυτό το βίντεο)



π.Νικόλαος Μανώλης: 
Οι τέσσερις μήνες της μαρτυρικής Ακοινωνησίας μου
(19/2/2017 - 19/6/2017)

Σας γράφω από το μαρτυρικό μετερίζι των βέβηλων, βρόμικων, άθλιων διώξεων και των

"Διώξεις Κρητικών ιερέων"

Η Δήλωση Διακοπής Μνημοσύνου τεσσάρων Κρητικών παπάδων! 

Ἀπὸ τὸν τόπο ὅπου ἔγινε ἡ ληστρικὴ Σύνοδος, ἔχουμε τοὺς περισσότερους ἀποτειχισμένους ἱερεῖς!


Δὲν πρέπει νὰ λέμε ψέµματα μπροστὰ στὴν Ἁγία Τράπεζα

Ὡς πρὸς τὸν πατριάρχη Βαρθολοµαῖο καὶ πρὸ τῆς «Συνόδου» ἦταν δικαιολογηµένη ἡ διακοπὴ μνημοσύνου, πολὺ περισσότερο μετὰ ἀπὸ αὐτήν, διότι αὐτὸς ἦταν ὁ πρωτουργὸς καὶ πρωτεργάτης. 
Θέμα: Δήλωση Διακοπῆς Μνημοσύνου
Σεβασμιώτατοι, 

Μετὰ λύπης, ἀλλὰ καὶ πολλῆς πνευματικῆς χαρᾶς καὶ εὐφροσύνης, ἐπιθυµούμε διὰ τοῦ παρόντος νὰ σᾶς γνωστοποιήσουμε ὅτι, ἀκολουθώντας τὴν Ἀποστολικὴ καὶ Πατερικὴ Παράδοση στὸ θέμα τῆς κοινωνίας μὲ τοὺς αἱρετικούς, διακόπτουμε τὴ µνημόνευση τοῦ ὀνόματός σας στὶς ἱερὲς ἀκολουθίες, γιατὶ σεῖς καὶ πολλοὶ ἄλλοι συνεπίσκοποί σας ἐγκαταλείψατε αὐτὴν τὴν θεία Παράδοση καὶ εὑρίσκεσθε ἐκτὸς τῆς ὁδοῦ τῶν Ἁγίων Πατέρων. 

"Διώξεις Αγιορειτών"

Οι Οικουμενιστές (μετὰ τον π. Μάξιμο Καραβά) έβαλαν στο στόχαστρο τον π. Εὐστράτιο! ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ με λουκέτο το κελί του γέροντα στην Μονή. 4 ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. Διαρκής Ενημέρωση.

Σχόλιο:
Μία ακόμη ΔΙΩΞΗ ενός ομολογητή ιερομονάχου.

Οι υπόλοιποι, οι χιλιάδες ρασοφόροι που κατοικούν στην Ελλάδα, κάνουν τις διακοπές τους σε Ελλάδα και εξωτερικό  (κάποιοι φορώντας βερμούδες, άλλοι -στο εξωτερικό- κουστούμια) και νίπτουν τας χείρες τους, όπως ο Πόντιος Πιλάτος ...

"Δίωξη π.Μαξίμου Καραβά"

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ..... ο π. Ιγνάτιος ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ = διακοπή μισθοδοσίας) ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

.. Κατόπιν των ανωτέρω, η Ορθόδοξη Ιερά μας Μονή δηλώνει δημόσια ότι ο π. Ιγνάτιος :
"ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ) ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ" ..



Ανακοίνωση της Ορθόδοξης Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Πτολεμαϊδας



ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΣΗ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΜΟΥ Ή ΓΝΩΣΤΙΚΙΣΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΣΗΧΘΗ ΨΕΥΔΟ-ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟ-ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ : 

"Δίωξη π.Παΐσίου Παπαδόπουλου"

"ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ η στάση της Μητρόπολης Φλωρίνης. Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΑΙΡΕΣΕΩΣ". Του Β.Κερμενιώτη




Του Βασίλη Κερμενιώτη

Αυτές τις ημέρες βιώνουμε το θέατρο του παραλόγου: 
Οι πατέρες των Μονών της Αγίας Παρασκευής Εορδαίας και Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά Φιλώτα διώκονται γιατί έπραξαν κάτι που είναι… απολύτως προβλεπόμενο από την

Ανοιχτή Επιστολή του καπετάν-Γιάννη Κοντοπού, προς τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο


απόσπασμα της επιστολής του καπετάν-Γιάννη :
"Σε πληροφορώ δε ότι από το υστέρημα μας θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να απαλύνουμε τον πόνο που εσύ με την άπειρο ευσπλαχνία σου έδωσες στον παπα-Φώτη,

τα δε αγαπημένα του παιδιά δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αφ'ης στιγμής έχουν τέτοιο πατέρα....

Εσύ να κοιμάσαι ήσυχος ότι έκανες το καθήκον σου απέναντι στον αφέντη σου βαρθολομαίο και όχι στον δικό μας Χριστό....

Ο παπα-Φώτης θα έχει εκκλησία και κεραμίδι να στεγάσει τα παιδιά του συνεχίζοντας τον ιερό αγώνα του ως κληρικός και ως οικογενειάρχης.....

Εσύ να μείνεις με τις τύψεις σου και να εύχεσαι καλό παράδεισο.....!!!!! "

ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή προς τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο :

ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ τον π.Φώτιο Τζούρα και τα 2 ανήλικα παιδιά του

Η πιο ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ στην ιστορία της εκκλησίας της Ελλάδος, γράφεται σήμερα.
Όλοι οι πιστοί οφείλουμε ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

hqdefault.jpg
ΑΙΣΧΟΣ: ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ τον ιερέα π.Φώτιο Τζούρα και τα 2 ανήλικα παιδιά του. ΠΟΙΟΣ λέτε να κρύβεται πίσω από την απόφαση αυτή ;;;
Εδώ και καιρό προβάλουμε τον άξιο ιερέα π.Φώτιο Τζούρα που -παρά τα σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και παρά την πενιχρή οικονομική του κατάσταση-  στάθηκε στο ύψος του ως ορθόδοξος κληρικός, δεν πρόδωσε την ορθόδοξη πίστη μας και ΔΙΕΚΟΨΕ πρόσφατα, την μνημόνευση του μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακαρίου, αντιδρώντας έτσι στην ψευδοΣύνοδο της Κρήτης και στην αίρεση του Οικουμενισμού.

Η Πανθρησκεία φαίνεται ότι βρίσκει πρόσφορο έδαφος.

Η Νέα Τάξη έχει δικό της ιερατείο, με αρχιερείς τα αφεντικά της, και ιερείς και διακόνους τους πολιτικούς που ανακάλυψαν ότι τα πάθη τους καλύπτονται καλύτερα από τους Νεοταξίτες.

Απλούστατα ενεργοποιήθηκε το πρότυπο της κοινής λατρείας του Μ.Α.Τ.Σ. (μεγάλου αρχιτέκτονα του σύμπαντος, κατά τους τέκτονες), για να διαμορφωθεί το εσχατολογικό κατασκεύασμα της Πανθρησκείας.



 

Η φωτογραφία είναι από το Ζ΄Οικολογικό συμπόσιο, που έλαβε χώρα στη Γροιλανδία στις
06-13.09.2007. συν_προσευχόμενοι για τη σωτηρία δήθεν του πλανήτη από το “φαινόμενο του θερμοκηπίου”.
(Προωθώντας παράλληλα και την γνωστή τρομολαγνική απάτη των αρχισιωνιστών, περί φαινομένου θερμοκηπίου και παγκόσμιας υπερθέρμανσης)

Θεολογικός Σεισμός!