Translate

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

"Διώξεις Αγιορειτών"

Οι Οικουμενιστές (μετὰ τον π. Μάξιμο Καραβά) έβαλαν στο στόχαστρο τον π. Εὐστράτιο! ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ με λουκέτο το κελί του γέροντα στην Μονή. 4 ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. Διαρκής Ενημέρωση.

Σχόλιο:
Μία ακόμη ΔΙΩΞΗ ενός ομολογητή ιερομονάχου.

Οι υπόλοιποι, οι χιλιάδες ρασοφόροι που κατοικούν στην Ελλάδα, κάνουν τις διακοπές τους σε Ελλάδα και εξωτερικό  (κάποιοι φορώντας βερμούδες, άλλοι -στο εξωτερικό- κουστούμια) και νίπτουν τας χείρες τους, όπως ο Πόντιος Πιλάτος ...
Όταν τους ρωτάς απαντάνε : "α, εγώ δεν ασχολούμαι". Με ένα σωρό εκκλησιαστικά κουτσομπολιά όμως, μια χαρά ασχολούνται.  
Με λίγη κουβέντα θα δεις ότι παρακολουθούν τα πάντα στο θέμα της διακοπής μνημόνευσης, αλλά όταν τους το προτείνεις, κάνουν την "σιγανοπαπαδιά". 
Τότε τους πιάνει ο ευσεβισμός ... "και ποιος είμαι εγώ..."! Όταν φοράνε τα λουξ αξεσουάρ τους, όχι.


Όπως δεσμευθήκαμε δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ μόνο του. 
Οι τακτικοί αναγνώστες μας, γνωρίζουν πολύ καλά ότι κρατάμε τις υποσχέσεις μας. Και αυτό κάποιοι -αρκετοί- το τρέμουν.
Αν η Μεγίστη Λαύρα πραγματοποιήσει την απειλή της, κάποιος "αγαπούλης" μητροπολίτης θα χάσει τον ύπνο του. Τι ωραία χαμογελάνε μπροστά στους "πιστούς" (σε εισαγωγικά). Βλέπουν τον ένα πιστό: αγκαλίτσες και φιλάκια, τον επόμενο, το ίδιο. Όπως και οι πολιτικοί.. Αυτούς όμως μετά από όσα έγιναν τους σιχάθηκε ο λαός, δεν θέλει ούτε να τους δει μπροστά του. 
Λέτε να γίνει το ίδιο και με τους δεσποτάδες;;;


Επειδή εντείνονται οι απειλές και στον π.Φώτιο Τζούρα (διέκοψε την μνημόνευση του μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακαρίου, δεν αποκλείεται να κάνουμε σχετική ανάρτηση σε λίγες ώρες με τις νέες απειλές που δέχεται) 
αλλά και επειδή και στην περιοχή της Φλώρινας (μοναστήρι στο Μηλοχώρι Πτολεμαΐδος) συνεχίζονται οι απειλές διακοπής μισθοδοσίας κλπ, 


εκτός από ένα θερμό καλοκαίρι όσο πλησιάζει προς το τέλος του, εκ μέρους μας, υποσχόμαστε και έναν "καυτό" Σεπτέμβριο!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"




Από εξακριβωμένη πηγή μάθαμε ότι 
η Ι. Μ. Μεγίστης Λαύρας αποφάσισε να διώξει 
τον ιερομόναχο γέροντα Ευστράτιο 
από το μετόχι της, «Άξιον Εστί» στην Βαρυπόμπη.

Ἐδῶ ὁ π. Εὐστράτιος βαπτίζει
ὀρθόδοξα κι ὄχι ὅπως βάπτισε
πρόσφατα ὁ οἰκουμενιστὴς
μητροπολίτης Λαγκαδᾶ! (πηγή φωτογραφίας)


Απ' ό,τι φαίνεται ακολουθεί και η δίωξη του μοναχού π. Κοσμά του Κουτλουμουσιανού), επειδή διέκοψε την μνημόνευση του Οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου καιόσων των μνημονεύουν, πιστός στην διδασκαλία των Αγίων Πατέρων, ως προς τί πρέπει να πράττουν τα μέλη της Εκκλησίας σε καιρό αιρέσεως.


Έχουν μάλιστα κλειδώσει το κελί του γέροντα στη Μονή, το οποίο μοιράζεται με τον αγωνιστή γέρονταΣάββα Λαυρεώτη με λουκέτο, ώστε να μην μπορούν να μπουν χωρίς την άδειά τους.

Το γεγονός ότι διώκουν πάλι έναν καταξιωμένο γέροντα φανερώνει, ότι οι οικουμενιστές έχουν πια αποφασίσει την πάταξη κάθε αντίδρασης, από όποιον και αν προέρχεται μία πρακτική που είναι κοινός τόπος όλων των αιρετικών. Οι πανίσχυροι οικουμενιστές και οι μονές του σαθρωμένου πια οπωρωφυλακίου του Αγίου Όρους, (κατά τον αείμνηστο Ι. Κορναράκη), αποδεικνύουν έτσι, η τάχα αδιαφορία τους τόσα χρόνια, ήταν προσποιητή και υπολογισμένη. Τώρα που βλέπουν ότι οι Διακοπές των Μνημοσύνων των Παναιρετικών Οικουμενιστών πληθαίνουν, βάζουν σε εφαρμογή την μέθοδο τῶν απειλών και διώξεων, αφού τρέμουν την φωνή του κάθε ορθοδόξου, διότι αυτή τους ελέγχει και τους αναδεικνύει ως παναιρετικούς.

Είναι πια η ώρα για το ορθόδοξο ποίμνιο, ν’ αφήσει πια τους δισταγμούς ή τις αμφιβολίες. Να δείξει και αυτό ότι κατάλαβε πια τα υποχθόνια σχέδια των Οικουμενιστών. Να δείξει ότι αξίως φέρει το όνομα ορθόδοξος Χριστιανός και ως φύλαξ των δογμάτων της Εκκλησίας δεν θα επιτρέψει στους Οικουμενιστές να συνεχίσουν το ανόσιο έργο τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να έχουν ευπρεπή χαρακτήρα.

Θεολογικός Σεισμός!